Signum Notariaat

Uw vertrouwde notaris in Aalsmeer
Maak een afspraak

Voor particulieren en ondernemers

Signum Notariaat in Aalsmeer is het vertrouwde notariskantoor voor particulieren en ondernemers. Met persoonlijk advies staan we voor u klaar waarbij we onze kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk voor u inzetten.

Signum Notariaat - Notariskantoor in Aalsmeer - Notaris - Kandidaat-Notarissen

Persoonlijk contact met de beste service

Het gezicht van ons kantoor is mr. Mathijs van Gaalen. Bij velen in de regio al bekend als notaris maar ook door de vele activiteiten van het lokale verenigingsleven waarin hij betrokken is. Naast Mathijs staat een heel team van ervaren medewerkers. Een betrokken team met velen die al jaren voor ons werken. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme en onderling wordt veel samengewerkt. Zo weet u zeker dat u altijd de beste service krijgt terwijl u direct contact heeft met uw eigen contactpersoon.

Signum Notariaat - Notariskantoor in Aalsmeer - Kastenwand - Passeerkamer

Lokaal bekend

Met een team dat grotendeels afkomstig is uit Aalsmeer of Kudelstaart, zijn wij een echt lokaal notariskantoor. Dat is niet alleen prettig vertrouwd, het is ook heel handig. Wij weten wat lokaal speelt, kennen de mensen uit het dorp en de regio en zijn op de hoogte van lopende kwesties en regelgeving. Waardevolle contacten en kennis dus waar u van profiteert met onze concrete adviezen en vakkundige aanpak.

Onze diensten en werkwijze

Van wonen en leven tot ondernemen en nalatenschap, u kunt bij ons terecht voor uitstekende notariële ondersteuning en adviezen. Onze aanpak is altijd persoonlijk waarbij we kijken naar uw wensen en uw situatie. Zo zullen we u adviseren op een manier die bij u past en zorgen we ervoor dat alles helder wordt uitgelegd waardoor u weet wat de gevolgen zijn van documenten en afspraken. En wilt u vooraf een inschatting van de benodigde werkzaamheden? Dan is dat altijd mogelijk.

Signum Notariaat - Notariskantoor in Aalsmeer - Werkwijze - Lokaal betrokken

Laten we kennismaken!

Al jarenlang staan we voor u klaar. Waar u ons misschien nog kent van Notariskantoor Boswijk & Van Gaalen zijn we alweer sinds 2013 actief onder Signum Notariaat. Wilt u eens persoonlijk kennismaken? U bent meer dan welkom! Maakt u snel een afspraak? Dan zien we u binnenkort op ons kantoor aan de Stommeerweg in Aalsmeer. Let op: de ingang vindt u aan de Hadleystraat!