fotofotofotofotofoto

Allround sterk met lokale wortels

Onze kenmerken

Betrouwbaar en degelijk, dat zijn kwaliteiten die je van elke notaris mag verwachten. Bij Signum Notariaat voegen we daar een persoonlijke benadering aan toe. Ons kantoor staat voor iedereen open. In een persoonlijk gesprek vernemen we graag uw specifieke wensen en bijzonderheden, zodat onze specialisten u van een gericht advies kunnen voorzien.

Onze specialiteiten

Signum Notariaat kan u van dienst zijn voor alle zaken in het notarieel recht. Ons beleid is dat medewerkers op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen en dat zij zich waar nodig laten bijscholen. Op die manier is de beschikbare kennis altijd up-to-date.
Op alle gebieden hebben wij specialisten in dienst, zoals voor registergoederen, familierecht, ondernemingsrecht en estate planning.

Lokaal geworteld

Ons notariskantoor is al geruime tijd hét notariskantoor van Aalsmeer. Voor veel cliënten is het kantoor op de hoek Stommeerweg/Hadleystraat een bekend adres, waar zij al jaren terecht kunnen voor een vriendelijk ontvangst en een deskundig advies. Deze lokale verbondenheid vindt u ook bij onze medewerkers, die veelal hun wortels hebben in Aalsmeer en Kudelstaart. De betrokkenheid van het notariskantoor komt ook tot uiting in de activiteiten die notaris mr. M.A. van Gaalen voor het lokale verenigingsleven ontplooit.

Hoe wij werken

Als u aanklopt bij Signum Notariaat kunnen wij een inschatting maken welke werkzaamheden voor u nodig zijn. Indien u er prijs op stelt kunnen wij een inschatting voor u maken van de kosten. Vervolgens kunt u zelf nagaan of de betreffende dienst voor u interessant is. Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen. Niet voor niets is onze lijfspreuk: ‘Uw notaris staat altijd voor u klaar’.